πωσ να βλεπω Sky Sports στην ελλαδα

 Το Sky Sports και το Sky Sports είναι δύο υπηρεσίες από την Αμερική που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Με το Sky Sports μπορείτε να έχετε σειρές και ταινίες ένα click μακριά από τον υπολογιστή ή το PS3 ή το κινητό σας ενώ το Sky Sports είναι μία τεράστια βιβλιοθήκη τραγουδιών τα οποία με έναν premium λογαριασμό μπορείς πολύ εύκολα να έχεις όπου θέλεις.

 
Για να να  καταφέρετε να αποκτήσετε αυτούς τους λογαριασμούς θα χρειαστείτε:
 
Πιστωτική κάρτα
email
Το πρόβλημα και με τις δύο αυτές υπηρεσίες στην Ελλάδα είναι ότι ακόμα και να θες να πληρώσεις γι’ αυτές, δεν επιτρέπεται γιατί είναι απαραίτητο να έχεις αμερικάνικο λογαριασμό πιστωτικής κάρτας ή paypal.
 
Κάπου εκεί είναι και η τρύπα την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να αποκτήσετε και τις δύο υπηρεσίες. Δημιουργώντας Paypal λογαριασμό για την Αμερική.
 
Πριν ξεκινήσετε το οτιδήποτε θα χρειαστεί να κάνετε εγκατάσταση κάποιες ρυθμίσεις στο vpntraffic(έτσι ώστε να φαίνεται ότι είστε από την Αμερική). Είναι πολύ εύκολες και θα έχετε τελειώσει μέσα σε 2 λεπτά.

 

Σύμφωνα με τη Wikipedia:

A virtual private network (VPN) is a network that uses a public telecommunication infrastructure, such as the Internet, to provide remote offices or individual users with secure access to their organization's network. It aims to avoid an expensive system of owned or leased lines that can only be used by one organization. The goal of a VPN is to provide the organization with the same, secure capabilities, but at a much lower cost.

Ενώ η Wikipedia περιγράφει τα πλεονεκτήματα ενός εμπορικού VPN, για τους απλούς χρήστες αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιήσουν ένα VPN που βρίσκεται σε άλλη χώρα, η IP που θα λάβουν θα είναι από εκείνη τη χώρα και επίσης θα έχουν όλους τους περιρισμούς στο διαδίκτυο που προβλέπει ο νόμος της εκάστοτε χώρας. 

Εάν για παράδειγμα χρησιμοποιήσετε ένα VPN ο οποίος βρίσκεται Αμερική, τότε θα έχετε πρόσβαση και σε sites όπως το Hulu και το Pandora. Επίσης εάν ο ISP σας έχει κλείσει ορισμένα sites θα μπορείτε να αποφείγετε αυτό τον περιορισμό.

 

VpnTraffic-Με μία κίνηση για , Servers σε 35Χώρες. Γρήγοροι και Σταθεροί!

VpnTraffic - Όλα με  μία κίνηση vpn για Android, Ξεμπλοκάρετε το internet σας, Παρακάμψτε το μπλοκάρισμα βάσει τοποθεσίας! Επιλέξτε τοποθεσία του server για να συνδεθείτε σε 35+ Χώρες. VPN servers Παγκοσμίως. Υποστήριξη pptp και 12tp/ipsec.

Θέλετε να Ξεκλειδώσετε όλα τα websites συμπεριλαμβανόμενων των  και άλλων

Θέλετε να αλλάξετε την IP Διεύθυνση σας ?

Θέλετε να μπορείτε να παρακολουθήτε BBC iPlayer από οπουδήποτε στον Κόσμο ?

Θέλετε να παρακολουθήτε το NetFix εκτός ΗΠΑ ?

 

Το VpnTraffic  για προσφέρει :

- Σύνδεση στον vpn server μας με 1 κίνηση, Δωρεάν setup!

- Αποθηκεύστε τον κωδικό χρήστη και το password σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξτε την τοποθεσία του server για να συνδεθείτε

- Χωρίς περιορισμούς κίνησης δεδομένων 

- Κωδικοποίηση της κίνησης των δεδομένων σας

- Ξεμπλοκάρετε Κυβερνητικούς και εταιρικούς περιορισμούς, Παρακάμψτε το μπλοκάρισμα βάσει τοποθεσίας.

- Απεριόριστες αλλαγές μεταξύ τοποθεσιών των VPN servers (σε 35+ Χώρες Παγκοσμίως)

- Υποστήριξη pptp και 12tp/ipsec.

- Λειτουργεί με wifi, 3G, GSM και με όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

 

VPN servers Παγκοσμίως:

- Ευρώπη: Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσσία, Ισπανία, Ελβετία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Δανία, Βέλγιο, Τσεχία, Πολωνία, Ρουμανία.

- Αμερική: ΗΠΑ, Καναδάς, Μεξικό, Κολομβία, Αργεντινή, Βραζιλία

- Ασία: Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαλαισία, Σινγκαπούρη, Κορέα, Τουρκία, Ινδονησία, Ταυλάνδη, Φιλιππίνες Χόνγκ Κόνγκ, Βιετνάμ, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ

- Άλλες Χώρες: Αυστραλία

 

Υποστηρίζει εκτός από Android  και άλλα λειτουργικά συστήματα, Ασφαλίστε το PC ή το Mac σας.

 

 

Πως να κρύψετε την IP σας και να σερφάρετε ανώνυμα.VpnTraffic - Ξεκλειδώστε το Internet σας, Χρησιμοποιήστε το Skype, VOIP, κανάλια TV και streaming video όπως  Hulu, Netflix, BBC iPlayer. Προσπεράστε περιορισμούς λόγω τοποθεσίας! 40+ χώρες με VPN εξυπηρετητές παγκοσμίως. Υποστήριξη pptp και  l2tp/ipsec.

 

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα VPN Account!

 

Πριν την παραγγελία σας μπορείτε να το δοκιμάσετε για 3 μέρες.

• Μόνο $1.99

• Υψηλή ταχύτητα
• Server σε όλες τις χώρες

 


5$ πακέτο = 1 λογαριασμός = VPN server για Αμερική , Αγγλία , Καναδά , Ελλάδα κτλ

Μπορείτε να αλλάξετε server οποια stigma θέλετε (60+ χώρες με VPN server)

 

1 μήνας/30 μέρες

• Μόνο $5 

• Υψηλή ταχύτητα
• Server σε όλες τις χώρες

3 μήνες/90 μέρες

• Μόνο $10

• Υψηλή ταχύτητα
• Server σε όλες τις χώρες

Ένας χρόνος/365 μέρες

• Μόνο $35

• Υψηλή ταχύτητα
• Server σε όλες τις χώρες

 

 

 

 

 

 

 

Multi-VPN server package include:

vpntraffic.com© 2008-2013