Dish online 'ya Türkiye'den Erişmek

Türkiye'den Dish online hesabı nasıl alabilirim?

Site başlıkta da yazdığım gibi online olarak, mümkün olduğu yerlerde HD kalitesinde (720p), olmadığında DVD'den daha iyi bir kalitede dizi, film, anime, çizgifilm, belgesel ve burada saymayacağım öteki türleri (talk-show falan filan) izlemeye yarıyor. Her geçen gün başka başka programlara HD stream ekliyorlar, giderek genişliyor yani HD arşiv. 

Girmek için ABD bağlantısı gerekiyor demiştim, ama Netflix nerede olduğunuzu sadece sitede gezerken ve vidyoları yüklerken kontrol ediyor. Yani film yüklenince isterseniz Türkiye bağlantınızla bağlanın, bir şey demiyor. Bu nedenle ücretsiz bir proxy ya da VPN kullanıp hız gerekeceği film izleme vaktinde kendi bağlantınıza geçerek HD yayını verimlice kullanabilirsiniz. Ücretsiz VPN'ler için buraya bakın:

Türkiye’den Pandora Hulu ve Netflix’i Kullanma

 

Pandora Hulu ve Netflix gibi sitelerin içeriklerine yasal sebeplerden dolayı sadece Amerika Birleşik Devleteri’nden ulaşılabiliyor.

Son dönem çıkan smart tv'ler de sanırım NetFlix ve Hulu gibi hizmetler app olarak geliyor. Doğal olarak Türkiye'de çalışmıyordur. 

Şimdi bir yerden VPN alsak, bunu modemin içine girebiliyor muyuz? Sonra TV o modem'den internete girince kendini USA'da sansa Netflix ve Hulu gibi hizmetlere erişimde problem olur mu? 

 

Birde Netflix ya da Hulu'nun UK kanalları için bir versiyonu var mı? BBC, ITV, Sky gibi kanalların programları izlenebilir mi aynı şekilde?

Site başlıkta da yazdığım gibi online olarak, mümkün olduğu yerlerde HD kalitesinde (720p), olmadığında DVD'den daha iyi bir kalitede dizi, film, anime, çizgifilm, belgesel ve burada saymayacağım öteki türleri (talk-show falan filan) izlemeye yarıyor. Her geçen gün başka başka programlara HD stream ekliyorlar, giderek genişliyor yani HD arşiv. 

İlk söylemem gereken Netflix'in paralı olduğu, ayda 7.99 $, ama aşağıda size e-mail ile bana gelen 1 aylık trial linkini veriyorum. Arkadaşlarınıza verin diye geldi ve bana bir yararı var mı bilmiyorum. Yukardaki bağlantıdan siteye girip de alabilirsiniz aynısını ama belki bana da bir yararı olur diye benimkini kullanın =) İkinci söylemem gereken şeyi linkten bile önce söylenmesi gerektiğine karar vererek yukarıya aldım. 

Üç seviyesi var görüntünün: en kötüsü DVD kalitesi ve 1.5 Mbit/s istiyor; sonraki 3 Mbit/s istiyor ve DVD'den daha kaliteli, neredeyse her şey bu kalitede izlenebiliyor ve gerçekten de DVD'ye göre epey kaliteli; sonuncu da 720p ve 5 Mbit/s'lik bir bağlantı istiyor. Ses kalitesi de görüntüyle birlikte artıyor. Mesela Buffy izliyorum ben şu an, HD kalitesinde çekilmemiş zaten ama internetten çektiğim bölümlerden daha kaliteli Netflix'de. 

Arşivlerinde söylendiğine göre binlerce eser var. Cidden de öyle. Kendiniz bakarsınız birazdan zaten =) 

Girmek için ABD bağlantısı gerekiyor demiştim, ama Netflix nerede olduğunuzu sadece sitede gezerken ve vidyoları yüklerken kontrol ediyor. Yani film yüklenince isterseniz Türkiye bağlantınızla bağlanın, bir şey demiyor. Bu nedenle ücretsiz bir proxy ya da VPN kullanıp hız gerekeceği film izleme vaktinde kendi bağlantınıza geçerek HD yayını verimlice kullanabilirsiniz. Ücretsiz VPN'ler için buraya bakın

Vpntraffic Nedir? 

Normal internet bağlantınız açık iken, Vpntraffic programını kullanarak 100% tüm sitelere erişim garantisi sunar. Ek bir ayarlama veya farklı bir internet tarayıcısına ihtiyaç duymaz. Ulusal filtreler dahil kimse sizin hangi siteye girdiğinizi anlayamaz. İnternet bağlantınız hiçbir şekilde takip edilemez, bütün işlemleriniz güvende olur ve istediğiniz sitelerde surf yapabilirsiniz. Esas amacı internet sansürüne çözümdür. Akıllarda olan bir soruda kullanıcılarımızın tüm bilgileri 128-bit ile şifrelenmekte olup, her kullanıcıya özel kullanıcı adı ve şifre tahsis edilmektedir. Ayrıca belirttiğimiz gibi bilgisayarınızda hiçbir değişiklik yapmanıza da gerek yoktur.

Türkçe program entegreli ilk VPN projesi olan Vpntraffic işte bu noktada ön plana çıkmaktadır. Kendi sermayemiz ile bugünlere gelen vpntraffic, Mayıs 2011 ayından itibaren, 40 farklı lokasyonda (Almanya, Amerika, Belçika, Çek, Finlandiya, Fransa, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İşveç, İşviçre, İtalya, Kanada, Lüksemburg, Portekiz, Romanya, Rusya, Singapur, Türkiye) 52 adet sunucuyla sizlere VPN hizmeti vermektedir.

 

Kullanıcılarımızı düşünerek kotalı ve kotasız olarak 2 ayrı paket sunmaktayız. Her 2 pakette de lokasyon kısıtlamamız bulunmamaktadır. Ayrıca önemli bir nokta olan internet hızınıza ve aylık internet kotanıza ek bir yük getirmemektedir. Size sunduğumuz 40 lokasyon sayesinde, istediğiniz an istediğiniz noktadan bağlanabilirsiniz. Tek tuşla Amerika tek tuşla Singapur. Ayrıca bu yazılımımız, 3G Modemler, Windows Mobile, Iphone ve Nokia cep telefon markaları tarafından da desteklenmekte ve kullanılmaktadır. Son olarak istediğiniz zaman Vpntraffic bağlantısını keserek, normal internet hattı üzerinden bağlanmaya devam edersiniz.

VPNTraffic ,Internetinizdeki engelleri kaldırır,rahat bir şekilde Skype,VOIP ,TV kanalları ve Hulu,Netflix,BBC iPlayer gibi video kanallarını kullanmanızı sağlar. Bölgelere bağlı bloke ve kullanım yasaklarını kaldırır! Dünyada 40+ ın üzerinde VPN servisimiz bulunmaktadır ve pptp ve l2tp/ipsec protokollerini destekler.

 

What you need is a VPN account !

 

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for 3 days.

• Only $1.99

• High Speed
• All country server

 


$5 Package = 1 Account = VPN servers of US, AU, UK, CA, RU, Italy, Japan, Korea, HK, etc.

You can  switch between our servers at any time (35+ countries vpn server)

 

1 Month/30 days

• Only $5 

• High Speed
• All country server

3 Months/90 days

• Only $10

• High Speed
• All country server

One Year/365 days

• Only $35

• High Speed
• All country server

 

 

 

 

 

 

 

 

Multi-VPN server package include:

vpntraffic.com© 2008-2013